Ted de Lange start door

Gepubliceerd op

Na de stop in april, gaat Ted de Lange door met de verkoop van ligfietsen

Ted de Lange Ligfietsen start door, maar nu als internetwinkel. Begin april hebben zij de ligfiets- & fluisterbootverhuur verkocht.

Ligfietsen (high racers) & trikes kunnen op afspraak uitgeprobeerd en verkocht worden.

Wilt u een ligfiets of trike kopen maar eerst proberen, bel Ted de Lange voor een afspraak of mail hem.

Reacties

G op wo 15 mei 2013 om 22:53

Wat een kolder. Internetwinkel? 5 Tweedehands fietsen die je kopen kunt (plus nog wat restant spullen), als daarvoor contact opneemt? Dat heb ik ook in mijn schuurtje van 1.20 bij 4.
En daarnaast kun je fietsen huren, terwijl de verhuur verkocht is?

Minimaal iemand is een beetje de weg kwijt.

whikefun op do 16 mei 2013 om 17:08

G
als je ligfietsballen bezit, toon dan lef om het recht in mijn ogen te zeggen of zet je naam eronder.
Ted de Lange

Heteren op do 16 mei 2013 om 17:29

Ted,als ik als buitenstaander de berichten volg dan denk ik ook: een zigzagkoers. Maar daar zul je wel goede redenen voor hebben.

TeJayLigFts op do 16 mei 2013 om 18:08

Ter overdenking: we zitten blijkbaar in een crisis, dus ook de fietswereld. En niet in de laatste plaats de ligfietswereld.
Een pand, eigendom of huur, kost geld (denk ook eens aan de voorraad: de etalage). Dat geld moet verdient worden met de verkoop van (lig-)fietsen. Ook wil de eigenaar eten, geloof het of niet.
Dus, als iemand besluit om de winkel weg te doen, en de fietsen aan te bieden via internet, is dat geen gek idee. Hoe hij of zij daartoe gekomen is, is van geen belang.
En heeft Ted de Lange een slechte naam? Dacht ik toch niet. Dus waar zou je een ligfiets kopen van een onbekende zaak op het internet of van iemand met een naam op gebied van ligfietsen?
Als ik op de site van Ted de Lange kijk zie ik toch echt een aantal (twee) ligfietsen (high racers).

Weer op het, rechte, spoor?

Ligfietsger op do 16 mei 2013 om 18:21

Zo ...... dat klonk als een Ted met lange teeeenen..... G. is een bekende hoor (de meesten kennen hem wel denk ik), een tijdje terug stopte Ted met zijn handel, toen stopte hij (of verkocht) hij de ligfiets- en fluisterbotenverhuur en als je nu op zijn website kijkt, kun je toch nog steeds ligfietsen huren .... dat oa. G. daar niets van begrijpt is dan toch niet zo gek !

Verder Succes Ted !

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.