Achtste velomobilseminar in aantocht

Gepubliceerd op

Het lijkt ervan te komen dat in 2015 opnieuw een velomobielseminar georganiseerd. Nadat in 2012 de laatste keer zo'n seminar is gehouden lijkt nu in oktober van dit jaar in Oostenrijk een nieuw seminar te worden gepland.

De geplande datum is van vrijdag 30-10-2015 tot zondag 1-11-2015. De plek is Kulturhaus in Dornbirn en de organisatie lijkt vanuit de Liegeradclub Vorarlberg te worden gedaan. Inschrijving is mogelijk tot 26 september 2015 en zodra dit mogelijk is zullen we een berichtje hierover maken.

Er zijn al een spreker bekend, Carl Georg Rasmussen, ontwerper en bouwer van de Leitra velomobiel en daarmee een van de grondleggers van de huidige velomobielbeweging. Verder wordt er een discussie gevoerd op het velomobilforum over de plannen op het seminar. Er is daar ook een oproep te vinden van een van de organisatoren voor interessante inzendingen.

Het zevende velomobileseminar vond plaats in Nederland, in de archieven van ligfiets.net vonden we dit bericht. Vervolgens lijkt het domein www.velomobileseminar.com nog niet te worden gebruikt door de huidige organisatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.