Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Sonstige

Zoek Proefritmogelijkheden Windcheetah

Update 20200526
Slechts één reactie. Weliswaar van de Europesese kampioen uit de 80-tiger jaren, maar zónder Windcheetah en m'rt spijt wegens het wegdoen. Ja-ja, berouw komt na de zonde.

Waar zitten ze toch, waar staan de Windcheetahs te verkommeren, onderstoft in een schuurtje, tragisch verroest in de achtertuin? Ik herinner mij nog een VeloVision in de hoofdstad en tegenover de ICE-stand stond er eentje in zijn eentje. Waah-ris-tie?

20200520
Zijn er ergens in Nederland bezitters van een Windcheetah die mij zouden willen helpen met het maken van een proefrit, om weer uit te vinden hoe het rijdt.

De spoorbreedte en de wieluitslag zijn van dien aard dat de voorwielen het stoeltje of je benen kunnen raken; vroeg me weer af hoe dat rijdt en wil dat uit proberen.

Heb jaren geleden tijdens de SPEZI ook een stukje gereden, met dank aan Karl Sparenberg en zijn vrouw Katie.

Allereerste ervaring was trouwens tijdens de introductie in Nederland heul heel lang geleden, maar dat zit niet helemaal niet goed meer in het "fysieke" geheugen, wel dat het een uniek fietsgevoel opleverde.

Waarom vraagt u? 'k Wil mijzelf ooit tracteren op een tweedehands Windcheetah. Daarom. Verstokte Wincheetah-ianen begrijpen dat.

Dus vriendelijke Windcheetah-adepten, helpt mij. Ik kom naar u toe, deo volente, in de (nabije/verdere) toekomst, rekening houdend corona-versoepelingsregelingen, e.d.
Bij voorbaat veel dank!

Ort: Amsterdam of waar trein & bus mij brengen kunnen

HvdK (Senden einer Nachricht - login für detaillierte Kontaktinformationen)

Erstellt am 20 Mai 2020, aktualisiert am 27 Mai 2020

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden