Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Plat Zwolsch toertocht Rondje Deventer.

Erstellt am 31 März 2010 20:22 von ganseij

Toertocht, Sonntag 25 März 2007.

Zomertijd

Plat Zwolsch toertocht Rondje Deventer. Als je de klok niet 1 uur vooruit zet, dan ben je "op tijd" toch een uur te laat ;-)

Startpunt: bij http://maps.google.nl/maps?f=q&hl=nl&q=Het+Engelse+Werk+4,+8019+BM+Zwolle&sll=52.519364,6.043214&sspn=0.111558,0.418167&ie=UTF8&z=17&ll=52.496969,6.065902&spn=0.003488,0.013068&t=k&om=0 "> info Startpunt Locatie ">Uitspanning 't Engelse Werk te Zwolle.

Vertrektijd: 25 maart 2007, 10:00 uur (1e dag zomertijd)

Afstand: ca. 88 km.

Snelheid: ca. 21-22 km/h.

Pauze: in Deventer.

Contact met de voorrijder tijdens de tocht via: 06 - 21 95 88 88

informatiecentrum De Zoogenbrink.

We vertrekken om 10.00 uur vanaf Uitspanning 't Engelse Werk. We fietsen eerst langs de Gelderse kant van de IJssel. Ter hoogte van Deventer steken we met het voet-fietspontje over om in Deventer te cateren. Op de terugweg kunnen we, als we daar nog zin aan hebben, het Staatsbosbeheer-terrein "Duursche Waarden" aandoen. De totale tocht is ongeveer 88 km lang. Als het onverhoopt slecht weer is, is de tocht prima in te korten door de pont naar Wijhe of naar Olst te nemen. Gemiddelde snelheid 21-22 km/h. Moet voor iedereen te doen zijn.

de Duursche Waarden.

Klik hier voor http://sports.groups.yahoo.com/group/PLATZWOLSCH/messages/1974?o=0&m=e&var=1&tidx=1 ">de conversatie op de Plat Zwolsch mailinglijst over deze tocht.

Belangrijk !!

Kijk de avond voor de tocht nog even op deze site. Indien er wijzigingen zijn, of uitstel, of afgelasting, dan wordt dat op deze site en via de http://sports.groups.yahoo.com/group/PLATZWOLSCH/ ">Plat Zwolsch mailinglijst bekend gemaakt.

inschrijven toertocht ">Inschrijven? Klikt u maar... ... op de Hooglander :-)


Voor deze toertocht geldt: inschrijven kan maar hoeft niet. Tenzij anders aangegeven vertrekken Plat Zwolsch toertochten gewoon met de deelnemers die op de afgesproken tijd bij het opgegeven startpunt staan.

Met een beetje geluk laten de Schotse hooglanders en de IJslandse paarden zich zien in de Duursche Waarden.

De uitkijktoren biedt een wijds uitzicht over de Duursche Waarden en de IJssel.

Deze tocht is uitgezet en wordt voorgereden door Geertjan Smits.*

* Het plaatsen van deze foto is niet een ideetje van Geertjan maar van . . . ;-)

Paarden in de wei, geen probleem voor ligfietsers. Paard en ruiter op de weg, ook geen probleem zolang de ruiter de baas is.

Dit zijn IJslandse paarden, die lopen ook in de Duursche Waarden. Het zijn kleine paarden, van de liefhebbers mag je er geen pony tegen zeggen. De paard-pony's zelf maakt dat niets uit ;-)

====================================================================

3e landelijke ligfietsdag 25 maart 2007:

Je kan deze dag ook http://sports.groups.yahoo.com/group/PLATZWOLSCH/messages/1986?o=0&m=e&var=1&tidx=1 ">afspreken met Wilfred om naar Dronten te fietsen i.v.m. de aldaar http://www.ligfietsshop.nl/nl/ligfietsdag_body_nl.html ">georganiseerde activiteiten door de Ligfietsshop i.v.m. de landelijke ligfietsdag.

http://www.deligfietsspecialisten.nl/site/index.php?option=com_content&task=view&id=143&Itemid=40 ">Een initiatief van 11 ligfietsspecialisten.

Ook op fietsafstand vanaf Zwolle neemt Nazca in Nijeveen deel aan de landelijke ligfietsdag. Er is o.a. een toertocht. Net als in Dronten ben je hier ook http://www.nazca-ligfietsen.nl/xlntcms/system/pages/PPage.php?xlnt_page_name=landelijke_ligfietsdag ">van harte uitgenodigd als je (nog) geen ligfiets hebt.

Zou Nazca naar Giethoorn gaan?

====================================================================

Hier vind je de http://www.knmi.nl/waarschuwingen_en_verwachtingen/ ">goed weer verwachting van het KNMI ;-) En hier de http://www.buienradar.nl/h.aspx?jaar=-3&soort=voorspelling ">heel mooi weer radar ;-)

Weerbericht-Update d.d. donderdag 22 mrt.'07:
Het weerbericht is zéér goed " Vanaf vrijdag overgang naar droog en zacht lenteweer ".

Vooral zondag a.s. lijkt een prachtige lentedag te worden :-)

Mehr Informationen bei Geertjan Smits

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Die Anmeldung ist derzeit nicht möglich.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden