Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Autovrije Zondag Tilburg

Erstellt am 31 März 2010 20:22 von Naan

Themadag, Sonntag 16 September 2007.

Het Autovrij Feest vindt op zondag 16 september (de nationale autovrije dag) plaats in het Wilhelminapark Tilburg.
Gedurende de dag zullen er verspreid over Tilburg een drietal evenementen gaan plaatsvinden waarvan Stg Get Up! er één voor haar rekening neemt, te weten het evenement met duurzame mobiliteit als thema. We willen het evenement laten plaatsvinden in een eigentijdse, positieve, creatieve en daar waar mogelijk futuristische en innovatieve setting.
Zo laten we de bezoekers van ons evenement zelf de stroom opwekken, benodigd voor de draaitafels van de DJ en zullen 'action painters' een aantal sloopauto's gebruiken als canvas voor hun kunst. Er zal zelfs straattheater aanwezig zijn! Bij de start van het evenement zullen een aantal Velomobielen vertrekken om op de niet-autovrije ringbanen aandacht te gaan vragen voor alternatieve vormen van vervoer.
Op het evenement vindt de bezoeker tevens een infomarkt over duurzame mobiliteit (met onder meer duurzame initiatieven als de Eco Taxi, Green Wheels etc) en kunnen er fietsen worden uitgeprobeerd.
Er zal een groot ligfiets probeer parcours aanwezig zijn om mensen kennis te laten maken met deze manier van vervoer. We willen met deze aanpak het 'preken voor eigen parochie' doorbreken en ook andere doelgroepen, met name jeugd, naar het evenement trekken. Tevens bieden we gratis stands aan op onze infomarkt. Het evenement vindt plaats in het Wilhelminapark, het mooiste park van Tilburg.
Bij mooi weer nodigen we ligfietsers en andere geïnteresseerden uit om te komen picknicken. Maar heb je zin om nog wat bij te dragen? Wil je meerijden met de Velomobielen tocht? Wil je wat komen vertellen over jouw speciale fiets? Of wil je mensen helpen met leren fietsen? Wacht niet, en neem even contact met ons op!

Zie ook: http://www.tilburg.nl/index_pagina.asp?PAGINAID=6076&paginasoort=20&DOMEINID=64

Mehr Informationen bei Naan Eldering


Größere Karte anzeigen

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Die Anmeldung ist derzeit nicht möglich.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden