Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 1Kommentare

Midzomernachtrit in de herkansing

Erstellt am 31 März 2010 20:23 von MaartenSneep

Toertocht, Samstag 19 Juli 2008.

In de nacht van 19 op 20 juli gaan de U-liggers de herkansing van een midzomernachtrit rijden. Om de logistiek iets te vereenvoudigen is het vertrekpunt niet op het domplein, maar bij één van de u-liggers thuis (Bilthoven, adres na inschrijving). Er is voldoende parkeer ruimte bij het vertrekpunt. We vertrekken om ongeveer 22:00 uur, en de tocht zal ongeveer twee uur duren (de route is 40 km lang, maar we kunnen inkorten als het te lang blijkt te zijn). De route is op mijn site te vinden, en ook hieronder direct in Google Maps.

Na afloop thee met wat lekkers. Vanwege de thee, het lekkers en het vertrek-punt, is het aantal deelnemers beperkt tot 12. Inschrijven verplicht!.

De route is niet geschikt voor velomobielen. Het kan met een open trike, maar is niet ideaal, voor een deel van de route is het verhardde deel te smal.

Op vrijdag 18 juli, uiterlijk 20:00 wordt hier bekend gemaakt of de rit doorgaat. Het is volle maan, maar bewolking, regen, te koud kunnen redenen zijn om de rit niet door te laten gaan.

De volle maan fietstocht gaat ook door, dus dat moet ons ook lukken. Omdat we waarschijnlijk last hebben van de bewolking moet je wel een goede koplamp meenemen, van de maan hebben we waarschijnlijk geen voordeel.

19 juli, 19:00 — De tocht gaat definitief door.

Grotere kaart weergeven

Zie ook: http://www.xs4all.nl/~msneep/fietsroutes/

Mehr Informationen bei Maarten Sneep


Größere Karte anzeigen

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Die Anmeldung ist derzeit nicht möglich.

Kommentare (1)

MaartenSneep

Met z'n vieren uiteindelijk de route gereden. Ondanks de grote hoeveelheid regen overdag en in de vroege avond, was de rit zelf droog, en zelfs helder. Een deel van de route hebben we zelfs helemaal zonder licht kunnen rijden (fietspad door een polder, geen auto's in de buurt). Voor herhaling vatbaar.

MaartenSneep, 20 Jul 2008 00:00

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net