Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Popp-en-route in Meppel vanuit Zwolle

Erstellt am 31 März 2010 20:23 von quesjer

Toertocht, Sonntag 14 September 2008.

Hoi ligfietsers / cultuurminnaars.

In Meppel wordt in het weekeinde van 10 t/m 14 september een poppenfestival gehouden. Een evenement hieruit lijkt me heel aardig om aan deel te nemen: popp-en-route 14/09 12.00 uur. (En dan natuurlijk met de fiets samen daar naar toe.)

Daar is een begeleide wandeltocht door Meppel, met vier minivoorstellingen van 20 minuten op diverse lokaties -zoals de raadszaal- die normaal niet voor voorstellingen worden gebruikt, en achteraf kunnen we nog uitgebreid kijken naar 90 fraaie en betoverende poppen van Henk Boerwinkel, die jaren werkte aan dit oevre. Hij heeft dan ook over de hele wereld zijn voorstellingen gegeven. En zijn poppen zijn het bekijken meer dan waard.

Een kaartje moet vooraf worden besteld, en daarom is er ook wat haast bij: eenderde van de voorstellingen is al uitverkocht. De aanschafprijs bedraagt 18 euro p.p. en voor kinderen 7 euro.

Ik wilde daarom meteen de kaarten al bestellen, dus als je mee wilt doen, dan is snel melden geboden. Kaarten verkrijgbaar zolang nog niet uitverkocht. Dat kun je zelf ook doen via de link onderaan. Meld dat graag ook aan mij zodat we samen op kunnen fietsen.

Even praktisch: Het is de voorstelling No. 56 van zondag 14 september 12.00 uur. Daarom is het vertrekuur bij Van der Valk 09.30. Ik reken 2 1/2 uur om daar te komen. We fietsen rustig om niet hevig bezweet aan te komen!
Meer info over het evenement via de link. Je kunt natuurlijk ook alleen reizen, en elkaar treffen in Meppel. Als je bv. vanuit een andere richting komt, of met de auto of trein wilt komen. Kan natuurlijk allemaal.

Groet van Paulus den Boer

Zie ook: http://www.poppenspelfestival.nl/index.php?id=53

Mehr Informationen bei Paulus den Boer

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Die Anmeldung ist derzeit nicht möglich.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net