Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Hamme trapt door

Erstellt am 02 April 2014 13:51 von skywise , aktualisiert am 25 August 2014 16:17 von skywise

Wedstrijd, Hamme (B), Sonntag 14 September 2014.

Tweede editie van de straten- en jaagpadrace in Hamme, kaderend in de startdag van Groen Hamme onder auspiciën van HPV België (en tellend voor de superprestige).

Start om 14u00 ter hoogte van taverne Durmedroom (Kaaiplein 28, Hamme) voor de duur van 1 uur. Parkeren kan op de parking van de sporthal en cultureel centrum Jan Tervaert (pas op alleen toegankelijk vóór 13u45 en vanaf 15u30, dus niet tijdens de race).

Het parcours staat op Routeyou en is berijdbaar met standaard velomobielen (Vector en co gaan de drempel niet aankunnen) en alle types (lig)fietsen, maar er zitten een paar veraderlijk scherpe bochten in. Er is een parcoursverkenningsvideo op Youtube voor zij die willen weten hoe het er in werklijkheid uitziet vanuit een velomobiel. En voor zij die zich willen omkleden/verfrissen: er zullen kleedkamers en douches ter beschikking staan in de sporthal (naast waar je kan parkeren).

Er is geen inschrijvingsgeld verschuldigd maar verzekering en lid zijn van een HPV-vereniging zijn wel vereist. Er is helmplicht (hardshell voor open (lig)fietsen, vrije keuze voor overkapte voertuigen).

En voor de hongerigen is er aansluitend een BBQ tegen democratische prijzen. Hiervoor is apart inschrijven per mail wel verplicht en dit vóór 30 augustus bij agnes.onghena@groen.be met vermelding van aantal volwassenen (12 Euro p.p.) en kinderen (6 Euro p.p.) en bijkomende vermelding vegetarisch zo gewenst.

Tot dan!

Zie ook: www.hpv.be

Mehr Informationen bei Christophe Fierens


Größere Karte anzeigen

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Um sich anzumelden müssen Sie eingelogt sein.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden