Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Opstap dag in Nijmegen

Erstellt am 18 März 2016 13:03 von TeJayLigFts , aktualisiert am 31 März 2016 07:37 von TeJayLigFts

Opstapdag, Nijmegen, Sonntag 17 April 2016.

Ervaar het ligfietsen bij de Challenge & Elan opstapdag

Iedereen die van ligfietsen houdt is welkom!

De opstapdag Challenge & Elan brengt beginnende en ervaren ligfietsers samen in een mooie tocht vanuit het Dutch Bicycle Center in Nijmegen. De fietsmerken Challenge en RaptoBike staan centraal, maar ook als je een andere ligfiets hebt, ben je van harte welkom. En als je zelf geen ligfiets bezit, kun je er een huren. Een goede gelegenheid om deze mooie sport te ervaren.

De tocht vindt plaats op zondag 17 april. Om 11:00 gaan we van start. Halverwege houden we een pauze met koffie en taart. We zullen ongeveer 40 tot 60 kilometer fietsen. Om 16:00 zijn we weer terug. Er is dan nog alle gelegenheid om het Dutch Bicycle Center te bezoeken. Als je meedoet op je eigen Challenge of RaptoBike, is deelname gratis. Heb je een ligfiets van een ander merk, kost het 10 euro. Heb je zelf geen ligfiets, kun je er voor 20 euro één huren.

Ligfietsen zijn ideale fietsen voor langere afstanden. Tour tochten, brevetten en vakanties, maar ook woon-werkverkeer. Meer comfort door de betere lichaamshouding, meer snelheid door de lagere luchtweerstand, meer veiligheid omdat je met je voeten vooruit fiets in plaats van je hoofd. En op een ligfiets heb je een prachtig panoramisch uitzicht. En van dat uitzicht kun je deze tocht volop genieten in de mooie omgeving van Nijmegen.

Het Dutch Bicycle Center bevindt zich in het Honigcomplex: Waalbanddijk 8B, te Nijmegen.

Wil je mee fietsen op deze dag? Schijf je dan nu in via opstapdag@gmail.com. Graag je naam, telefoonnummer en erbij vermelden of je een ligfiets hebt! Tot dan.

Zie ook: http://www.elan.cc/

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Die Anmeldung ist derzeit nicht möglich.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden