Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge 0Kommentare

Toertocht GEANNULEERD

Erstellt am 06 Januar 2020 21:42 von MooiBennekom , aktualisiert am 17 Mai 2020 13:02 von MooiBennekom

Toertocht, Veenendaal De Klomp, Samstag 23 Mai 2020.

Beste liggers, Met de versoepeling van de Coronaregels sinds 11 mei is er (nog steeds) veel onduidelijkheid. Daarom heb ik na ampele overweging besloten de toertocht van “Mooi Bennekom” op 23 mei niet door te laten gaan.

Daarbij speelt vooral de onduidelijkheid of onze toertocht nu een “sportevenement” is of een “georganiseerde samenkomst” (samenkomsten zijn in principe niet toegestaan). En aan het risico op de hoge boete plus een "strafbeschikking" wil ik de deelnemers en mijzelf niet blootstellen (“De boete voor meerderjarigen is vastgesteld op € 390 [...]. Voor organisatoren van samenkomsten of evenementen en voor bedrijven kan de boete oplopen tot € 4350.”). En dan kunnen er lokaal ook nog gemeentelijke aanvullende verboden worden afgekondigd; zie die maar allemaal te achterhalen. Je zult dan maar toevallig een rechtlijnige handhaver treffen die de regelgeving wel erg letterlijk neemt.

Dus ligfietsgenoten, nog een maandje geduld (de volgende toertocht is zaterdag 27 juni). Hopelijk gloort er dan meer helderheid in de Corona-duisternis.

Zie ook: https://sites.google.com/site/mooibennekom/

Mehr Informationen bei Gerrit Boudewijn

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Anmeldung

Um sich anzumelden müssen Sie eingelogt sein.

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net