Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Bericht over versnellingen

Veröffentlicht am 09 September 2004 00:00 (27 mal angesehen) 0Kommentare

Tijdens een reisje naar Northumberland werd de redactie geconfronteerd met versnellingen. Vooral lagere versnellingen.

Uw redactie zal niet gehinderd door enig gebrek aan kennis van zaken proberen een opsomming te geven van de versnellingen in de bergen. We hebben in ieder geval de site gevonden http://www.schlumpf.ch/md_engl.htm" target="_blank">van de maker van de Mountaindrive. Een bedrijf in duitsland geeft wat uitleg.
Een amerikaan die met een http://www.hazbro.com/mango/mango_log.shtml" target="_blank">weblog zijn ervaringen met een velomobiel bijhoudt, rond 24 maart ziet hij af van de mountaindrive. Hij heeft ook een leuk spreadsheet in excel op versnellingsgebied staan. Verder zijn in Engeland steile heuvels te vinden, in de Op Pad van Augustus is hierover een verhaal te lezen.
Uiteraard wordt ook daar in forums over gesproken. De links in de discussie werken niet meer, maar deze pagina geeft informatie, en de schrijver van het bericht heeft een leuke pagina met verhalen over zijn racefiets reizen.
Een andere optie is een dual drive, die bestaat van Moulton en van sram.
Recentelijk verscheen een bericht over een nieuw versnellingsysteem op mountainbikes aangezien er ook serieus mee gereden wordt.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net