Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Fiets naar je werk

Veröffentlicht am 31 März 2005 00:00 (90 mal angesehen) 0Kommentare

Deze actie is weer gestart!. De actie fiets naar je werk loopt inmiddels al een aantal jaren. Nieuw is wél dat je nu de gelegenheid hebt om het hele jaar het aantal gefietste kilometers van de baas in te voeren/op te geven. Je kunt de kilometers online invoeren. Natuurlijk is het zo dat de mooiste en makkelijkste kilometers gemaakt worden met een ligfiets, weinig energieverbruik en comfortabel. Een aantal tips voor forenzen in het uitgebreide bericht. Kortom de actie Wij gaan weer naar het werk is gestart (eerlijk gestolen uit deze mail aan het einde.)

Weersomstandigheden voor forenzen.
Handboek fietsforens. Een relatief groot deel van de bezoekers van ligfiets.net rekent zich tot forenzen. Speciaal voor forenzen is kleding van belang. Ligfiets.net schrijft dus al op een aantal onderdelen actief voor deze groep.
Je zou kunnen zeggen dat fietsforenzen "beroepssporters" zijn. Ze fietsen voor dag en dauw en door weer en wind. op de site van sportarts Verheij, staat een artikel over luisteren naar je lichaam. In de ligfiets mailinglijst werden al wat tips gegeven. Uw redactie maakte een aanvulling.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net