Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Vakantieverhalen

Veröffentlicht am 16 Juni 2005 00:00 (67 mal angesehen) 0Kommentare

Weblogs zijn al eerder in een bericht geweest. Die schieten als paddestoelen uit de grond. Maar ook leuk zijn reisverhalen. Hier Zabbers.nl die ons laat meegenieten van een vakantie naar Noorwegen. Mail naar de redactie je ligfietsvakantie weblog en we zullen de thuisblijvers laten meegenieten met je verhalen!

Nicole en Ingrid zijn voor 5 jaar weg, wat zullen zij een verhalen kunnen vertellen!
Net afgelopen januari terug uit Azie, Natalie en Chris.Binnen dit verhaal willen we ook deze link over een boek voor het maken van een fietsvakantie noemen.Nijmegen Kaapstad op de ligfiets.
Verder maken wij u opmerkzaam op de nieuwe site van Wereldfietser. Ook is dit blad waarschijnlijk leuk voordelen van routepaden is wellicht het contact met andere fietsers, ervaringen op internet en het feit dat de faciliteiten langs de routes zijn ingericht op fietsers. Ook zijn er beschrijvingen te koop en hoef je minder te zoeken doordat er bordjes staan.Reclame voor de vrienden van de ligfiets was op internet te vinden.Ook is dit bericht in Op Pad over 600 slaapadressen en deze duitse ideetjes.Of naar Engeland en Schotland hier is het duitstalige verhaal van een enthousiaste fietser. Uiteraard hebben we de link naar CycleFeast al eens genoemd.
Zie ook:

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net