Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Humor

Veröffentlicht am 07 Oktober 2005 00:00 (65 mal angesehen) 0Kommentare

Een ligger genoot van zijn lampje en de donkere ochtenden deze week wat misschien weer een ander inspireerde om van zijn fiets een kerstboom te maken. Een bericht op de duitse mailinglijst spotte een leuke passage in de discussie in de resultaten van Battle Mountain(in de link die hij gaf zijn trouwens de verslagen en foto's te vinden). Een ligger vond een dubieuze advertentie waar meteen een passende straf voor werd bedacht. Een recordpoging staand fietsen meldt informatie die ligfietsers al weten. U begrijpt, het is weer vrijdag op ligfiets.net! Meer over slechte fietspaden in het uitgebreide bericht.

Of misschien nog een leuk iets van deze week, een ligfiets met lachgas-injectie.Slechte berichten verwijzen we zoals gebruikelijk naar de achtergrond.
De overheid lokt fietsers met slechte fietspaden en hoge benzineprijzen uit de auto?!
In ieder geval vroeg een belgische fietser zich af waarom er over de fietspaden daar niet zoveel werd geklaagd. Een filosofisch antwoord werd subtiel geformuleerd. Een melding kan dan ook in Belgie niet makkelijk worden gemaakt, er wordt dus blijkbaar ook niet zo graag naar geklaag geluisterd.
Ook in engeland wordt fietsen en het nastreven van fietsbelangen voortvarend aangepakt.
Zie ook:

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net