Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Online ligfiets memory

Veröffentlicht am 03 Februar 2006 00:00 (23 mal angesehen) 0Kommentare

Waarschijnlijk staat hij er al langer dit online spel memory. In een oud bericht in het archief kwamen we de link weer tegen. De pagina met van alles en nog wat over ligfietsen blijft leuk! Meer bijzonder fietsnieuws in het uitgebreide bericht.

Ook leuk, vrijdag nieuwsberichten worden populairder ook Velonews doet het nu.
Februari is Bikeforest uit Canada als bijzondere tip naar voren gehaald in in de rubriek van fietsen.123 Bikeforest heeft ook een verzameling van gratis ontwerpprogrammatuur op zijn site staan.
Een bijzondere ontmoeting is die van een Velomobiel met een Reiger die even dol leek te worden. En natuurlijk oogjes dicht en snaveltjes toe! (het is volgens de redactie waarschijnlijk de reiger van Bas Dekker die ver weg van Bas niet meer dacht last te krijgen van opeens opdoemende onhoorbare ligflitsen).Plotseling komen op de ligfietslijst mailtjes voorbij waarin een drankje op zijn tijd wordt gepromoot. En oproepen om dan niet te drinken als je politie verwacht. En ineens komen allerlei beesten erbij, zoals vogeltjes die je alleen bij een beetje dronkenschap ziet. Misschien leuk voor tijdens Cycle Vision, alhoewel dat niet altijd tot wijsheid kan worden benoemd. Alleen in sommige gevallen, zoals wanneer je je favoriete t-shirt kwijt bent. En altijd is ook een rekkelijk begrip. Uiteraard, als je op Zandvoort een kameel tegenkomt, of een sint bernardshond aan je fiets ben je misschien iets te ver gegaan.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net