Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Vrijdag nieuws over Cycle Vision

Veröffentlicht am 14 April 2006 00:00 (19 mal angesehen) 0Kommentare

Het is weer vrijdag! Een goede vrijdag is natuurlijk niet compleet met het vrijdagnieuws. In het uitgebreide bericht allerlei zin en onzin over het komende evenement Cycle Vision. Totaal niet ter zake doende, maar dat zijn onze lezers op vrijdag al van ons gewend. We hopen uiteraard wel dat er lezers zijn die niet kunnen wachten totdat het weer vrijdag is.

Op het engelse forum is als reden opgevoerd om naar Cycle Vision te gaan, de schone Nederlandse dames.Er komt in ieder geval een mooie dame op de fiets zo lezen we in de aankondiging van de serie programma’s die onder andere de fietsmaand evenementen filmen.

Zo kunnen ook det thuisblijvers het evenement zien, de aankondiging van de programmaserie op nederlands meest populaire zender RTL4 die over de Fietsmaand gaat is aangekondigd. Leuk op Cycle Vision wordt gefilmd op zondag tot 12 uur tijdens de 1 uur race en start van de vroege toertochten. Meteen na aanvang wordt geraced naar Hilversum, worden de opnamen doorgestuurd naar Luxemburg en 's avonds op zondag om 17.00 uitgezonden. Het is een serie programma's gesponsord door Batavus en gedurende de uitzendingen zullen ook de komende evenementen genoemd worden! Het slot van de fietsmaand zal dus een mooi evenement op Zandvoort zijn.De opening van de fietsmaand is hier behandeld.Verder is de wens voor een vervolg op de eerdere dvd film al geuit, we houden ons aanbevolen voor de beelden en de film wordt tegen kostprijs verspreid. Dit is natuurlijk uitstekende pr voor het evenement en de ligfiets in het algemeen.
Iemand dacht zelfs aan een gyroscopisch opgehangen camera in zijn quest. De plannen voor een nieuwe dvd lopen inmiddels. De voorgaande link is ontaardt in een heuse parkeerplaatsoorlog waarbij een fiets een parkeerplaats bezet ging houden…lees het maar eens. Verder kreeg de discussie over een naakte fietsen klasse voor dames een onverwachte wending in Engeland.
In het diepste geheim worden stroomlijnen getest dit behaarde exemplaar is wel erg bijzonder, wat is de functie van deze ruige uitdossing? We zullen het zien, hopelijk komt hij ook racen... Toerritten, er is een initiatief ontstaan van Wim Harwig en Mark Rullens om op vrijdag bijvoorbeeld de schitterende Duin en Kruidbergroute te gaan doen. De toertocht start om 11.00 uur vanaf camping De Branding en is ongeveer 35 kilometer lang. De route wordt misschien iets aangepast zodat zae geschikt is voor velomobielen (vorig jaar hadden zij een aparte toertocht.Voor de lezers die geen ligfiets hebben en wel lid zijn van ntfu, zondagmorgen start als eerste toerclub Excelsior in Haarlem met een toertocht van 70 kilometer die begint met een rondje over het circuit. Anderen kunnen op zondag een speciale Batavus Fietsmaand route rijden, om het Cycle Vision terrein op te kunnen komen is op zondag de aankoop van een route nodig. Die route wordt netjes beschreven en is speciaal gemaakt voor de fietsmaand. Net als met de 70 kilometer lange toertocht wordt begonnen met een rondje circuit op een aantal starttijden en kunnen mensen een keuze maken. Of terug naar de beurs (dan heb je dus alleen 4 kilometer over het circuit gefietst), of de omgeving in voor een ritje.
Zie ook:

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net