Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Hase nieuws op Spezi

Veröffentlicht am 30 April 2010 22:50, aktualisiert am 02 Mai 2010 10:17 (1786 mal angesehen) 0Kommentare

De zeer bekende fabrikant Hase heeft een aantal nieuwtjes bekend gemaakt op Spezi. De Kettwiesel is vouwbaar gemaakt en met Quick Stick wielen uitgerust en een inklapbare stoel. Verder nog een mooie tas met Hase logo die perfect past op de spanzitting stoel.

hase driewieler, trike, met quickstick naaf

De Kettwiesel modellen worden met een quick stick naven uitgevoerd. De naven zorgen ervoor, samen met de inklapbare stoel, dat de fiets compact wordt

Alle Kettwiesel driewielers krijgen nu de Quick Stick naven standaard. De wielen van de fiets kunnen er dan heel makkelijk vanaf, ze zitten vast met 1 schroef. De stoel kan bij alle modellen ingeklapt worden. De fiets kan dan tot een klein en compact geheel gemaakt worden. Handig als je hem mee wilt nemen op vakantie of bij klein behuisde mensen. De Hase trike kon altijd al makkelijk op de achterkant van de stoel rechtop worden gezet. Die truuk zagen we ook bij de Greenspeed Anura (zie de foto hiernaast).

greenspeed verticaal

De Greenspeed Anura kan makkelijk rechtopstaand worden weggeborgen, dit kan ook bij de driewielers van Hase.


hase trike, driewieler quick stick wielbevestiging<br />


De quick stick sluiting is een vinding van Hase zelf, een detail staat hier op de foto, ter illustratie laat de fabrikant zien dat het ook mogelijk is om een reservewiel mee te nemen, zodat je bij een lekke band gewoon het wiel verwisselt.


Verder is er een mooie tas gemaakt in samenwerking met de duitse tassenmaker Ortlieb, de Hase Luggage Bag genoemd. De tas heeft een print erop met het logo van Hase en kan makkelijk op de zitting worden geklikt. De inhoud van 42 liter is natuurlijk enorm en het schijnt dat het gewicht van de inhoud van de tas voor een lager zwaartepunt zorgt. De fiets wordt dan nog stabieler in de bochten. De vormgeving van de tassen volgt dezelfde lijn als de Ortlieb ligfiets tassen die in 2008 op Cycle Vision werden geïntroduceerd.

hase luggage bag, 42 liter voor de kettwiesel past achterop de zitting

Hase luggage bag


Meer over de producten van Hase is natuurlijk te vinden op hun website.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden