Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Diverse Spezi nieuwtjes

Veröffentlicht am 03 Mai 2010 20:57, aktualisiert am 03 Mai 2010 21:12 (1445 mal angesehen) 2Kommentare

Als slot van de serie Spezi nieuws presenteren we in dit bericht een hele serie kleine nieuwtjes waarbij verder niet zo heel veel tekst is geschreven.

Als hoofdafbeelding bij dit artikel staat de Maaf bikes Sporting met onderstuur. De witte fiets straalt toch wel iets bijzonders uit. Het onderstuur spreekt waarschijnlijk toch wel een groep ontspannen fietsers aan.

steintrike velomobiel interceptor

Bike Revolution presenteerde een Velomobiel omhulsel van het type Interceptor. De maker van de fiets geeft hierover informatie op het velomobilforum.


janus deelbare tandem altena

De nederlandse bouwer Altena heeft een deelbare tandem type Janus tentoon gesteld, deze fiets is het nieuws voor 2010 van deze fabrikant


Minq bagagefiets

De ligfietsbouwer Minq liet een opvallende nieuwe fiets zien die tijdens de Spezi beurs al onmiddelijk in de smaak viel van de bezoekers. De fiets biedt enorm veel bagageruimte. Ondanks dat het geen ligfiets is wilden we hem graag hier even laten zien!

We laten verder de roddels en ander nieuws even voor wat ze zijn, we hoorden geruchten van een electrisch ondersteunde Flevobike Greenmachine, van nieuwe lampen van Inoled die een waterdichte behuizing hebben, lithium ion batterijen en die harder gaan branden naarmate je sneller rijdt en dat bijvoorbeeld Hase en Hp Velotechnik hun grote nieuws bewaren voor Eurobike. De rest van het jaar zal er dus ook wel weer wat nieuws zijn.

Redactie

Kommentare (2)

lighans

Ook goed om te melden is dat de Minq elektrisch ondersteund is.

lighans, 04 Mai 2010 10:34

walter

Die transportfiets zit listig in elkaar. Als ik niet al een boodschappenfiets had, zou ik hem misschien wel kopen (zonder ondersteuning, uiteraard).

walter, 04 Mai 2010 16:18

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net