Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Nieuwe Hoofdredacteur voor Ligfiets&

Veröffentlicht am 14 Mai 2010 10:50, aktualisiert am 14 Mai 2010 19:58 (247 mal angesehen) 0Kommentare

Het prachtige ligfietsmagazine Ligfiets& heeft met Michel Hoogzaad een nieuwe hoofdredacteur gekregen. Hij volgt in deze functie Rembrandt Bakker op, die jarenlang leiding gegeven heeft aan het blad.

Ligfiets&, het blad van de NVHPV verschijnt 6 keer per jaar en wordt gemaakt door een enthousiast team van redacteuren, correspondenten en opmakers. Michel neemt het stokje van Rembrandt over. Een boeiend stokje, want het valt niet altijd mee om zo'n enthousiast gezelschap in het gareel te houden. Dat is Michel echter wel toevertrouwd. Bovendien wordt de keuze voor Michel door het hele team gesteund en we kunnen er dan ook vanuit gaan dat de hoge kwaliteit die we van Ligfiets& gewend zijn gehandhaafd blijft.

Rembrandt wordt hartelijk bedankt voor zijn jarenlange grote inzet.

Met deze wisseling van de wacht is er binnen de redactie ook ruimte voor een nieuwe redacteur. Heb je wel eens wat te vertellen? Vind je het leuk om achter het ligfietsnieuws aan te gaan? Mensen te interviewen of dingen te testen? Meldt je dan aan als aspirant redacteur voor een verdere kennismaking.

Voor meer informatie de redactie

Krijg je het blad Ligfiets& nog niet? Meld je dan nu aan als lid van de NVHPV!

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden