Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Mooie italiaanse carbon lage racer

Veröffentlicht am 11 Juni 2010 19:15, aktualisiert am 11 Juni 2010 20:11 (1949 mal angesehen) 1Kommentare

Op de site areeweb.polito.it/ zagen we een policumbent. Wat is dat? Nou de beelden spreken voor zich! De fiets is te zien geweest op het WK in Jersey. Als batman een lage racer zou bouwen zou hij er waarschijnlijk zo uit zien.

Deze zite laat de ontwikkeling en bouw van de fiets zien. Leuk hoor, de italiaanse HPV vereniging heeft een evenement op het circuit van Monza, waar ook deze fiets te zien zal zijn. Meer gegevens en een link staan ook op de site van de fiets. (Bron: Velorizontal forum.)

Ons bericht over de resultaten en beelden van het WK op Jersey is de afgelopen week aardig bijgevuld er zijn met name wat leuke fotoseries bij gekomen.

Redactie

Kommentare (1)

palinz

Thank you for the nice comments.
This bike, called CORA, is the first product of an engineering student team that started his activities 1 year ago. The team is supported by the Politecnico di Torino and we are planning to develop the project not only in the direction of "racing". CORA itself is still being finished... the 2010 championship was really early with respect to our planning and many details and problems were solved at the last minute.

It would be nice to have other student teams in EU!!! Please start-up everywere! :)

Paolo Baldissera
(Junior Researcher and Technical Advisor of the project)

palinz, 11 Jun 2010 23:03

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden