Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Keuzehulp voor fietsers bij de Provinciale Staten Verkiezing

Veröffentlicht am 22 Februar 2011 09:45, aktualisiert am 05 März 2011 16:26 (1114 mal angesehen) 0Kommentare

In een gecombineerde actie zijn de verkiezingsprogramma's voor de verkiezingen van 2 maart uitgebreid bekeken op de effecten voor fietsers.

Als ligfietsvereniging is de NVHPV bezig met het doorbreken van de gangbare gedachte over fietsafstanden. We maken duidelijk dat je geen top-atleet hoeft te zijn om meer dan 15 km te fietsen, of een gemiddelde snelheid van 25 km/h of meer te halen. Veel mensen halen dat zelfs zonder een ligfiets of velomobiel, al gaat het daar natuurlijk wel makkelijker mee.

Van groot belang voor prettig langere afstanden fietsen is een goede infrastructuur. Daar heeft juist de provincie een stevige vinger in de pap en daarom zijn juist deze verkiezingen voor fietsers van belang.

In een gecombineerde actie van de promotie- en infrastructuurcommissie van de NVHPV zijn de verkiezingsprogramma's bestudeerd. Dat is niet altijd even makkelijk, want sommige partijen wachten wel erg lang voor ze hun programma bekendmaken.

Heel subtiel was er al de aankondiging in Ligfiets&. In het blad is ook het hele artikel te lezen. Voor wie nog geen lid is van de NVHPV is er een speciale downloadversie van het verkiezingsartikel.
Of ga direct naar de overzichtstabel.

Meer informatie over fietsen op langere afstand op Intercityfietser.nl

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net