Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Website van A naar F gelanceerd

Veröffentlicht am 11 März 2011 07:00, aktualisiert am 11 März 2011 13:03 (476 mal angesehen) 0Kommentare

Initiatiefnemer Stephan Bendiks gaf een lezing over deze nieuwe site om de website te openen tijdens het symposium Fiets Filevrij in Den Haag op 1 maart j.l.

Het adres www.vanAnaarF.nl is een interessante nieuwe website.

Onderwerp van de website: Van Auto naar Fiets. En de website wil ideeën aandragen om snelfietsroutes te ontwerpen. Informatie uit de historie, theorie, praktijk enzovoort zijn erop verzameld.

Tal van voorbeelden ter inspiratie zijn snel te zien via een menu met trefwoordenen criteria. Het meest aansprekende deel zit achter *"open inspiratie pool"*verborgen. Tal van voorbeelden en keuzemogelijkheiden gerangschikt over 8 thema's en op afstanden, die allemaal naar keus aan en uitgezet kunnen worden. Maar ga vooral even kijken!!
Zo vormen ze een inspiratiebron. Op termijn zal het mogelijk zijn zoals bij wikipedia om zelf voorbeelden toe te voegen, althans dat is het plan.

Stephan werd tijdens de bijeenkomst ook geinspireerd door de deelnemers. Dit werd veroorzaakt door een leuk detail: Van de 200 deelnemers kwamen er namelijk 7 met een velomobiel, afkomstig uit o.a. Almelo, Rijen, Amsterdam, Gouda, IJsselstein etc. waarmee de potentie van de fiets maar weer kon worden aangetoond.
De gestroomlijnde ligfietsen stonden prominent bij de ingang en konden vanuit de lezingenzaal uitstekend worden gezien. Elke lezingengever maakte er eigenlijk wel een opmerking over!

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net