Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Baron Highracer gepresenteerd

Veröffentlicht am 23 April 2011 17:19, aktualisiert am 23 April 2011 17:21 (1610 mal angesehen) 2Kommentare

Optima presenteert op zijn website een type Baron in Highracer uitvoering. De nieuwe fiets zal op komende beurzen te zien zijn.

Op de komende Spezi en Cycle Vision zal het type Optima High Baron het Highracer model van deze fabrikant zijn. Er worden wielen in 700c uitvoering gebruikt. De site www.optimabikes.com geeft afbeeldingen en informatie.

Redactie

Kommentare (2)

avatar

Met alle respect voor de bedenkers MAAR... wat een lelijke fiets... Veel te hoog op zijn wielen.. De lage baron is een mooie gestroomlijnde fiets, dit is niet mooi (op de foto). Er zijn mooie hoge fietsen, mijn Optima Eagle (1995) was zo'n fiets (weliswaar 28/24 inch)... Optima, wat maak je nou toch weer!

Theo

Spanjefietser, 02 Mai 2011 21:41

A.vanLent

Over smaak valt niet te twisten ;)
Op Spezi waren er gelukkig een hele hoop positieve reacties.

De reden dat de High Baron iets hoger is dan de meeste highracers, is dat we gestreefd hebben naar een highracer waar juist kleinere mensen goed op passen. Klinkt tegenstrijdig... maar bij deze fiets heb je geen last van crank-wiel-overlap vanaf een binnenbeenlengte van circa 73cm (bij 2x 700C!). Dit, gecombineerd met de bekende Baron kettingloop maakt dat je met deze fiets makkelijker korte bochtjes draait dan met de meeste andere highracers.

Groeten,
Arend-Jan (Optima)

A.vanLent, 03 Mai 2011 12:15

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net