Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Inschrijven voor Montour Laura

Veröffentlicht am 16 Juni 2011 20:17, aktualisiert am 16 Juni 2011 20:17 (103 mal angesehen) 0Kommentare

Het goede doel van Cycle Vision: Montourlaura en Stichting Doe een Wens Laura komt zondag langs. Ze geeft eerst een presentatie, vervolgens doet ze mee met een deel van de drie uur wedstrijd op een nagelnieuwe Ice trike en daarna de prijsuitreiking aan de winnaars van Cycle Vision.

Ze fietst de drie uur wedstrijd mee en je kunt sponsoren per kilometer. Alle inkomsten komen ten goede aan Stichting Doe een Wens. (er heeft zich op dit moment 1 sponsor ingeschreven)

Inmiddels is aan het initiatief al een paar keer aandacht gegeven in het nieuws op ligfiets.net en dus uiteraard ook aan de afloop. Op de site montourlaura.nl is alles na te lezen over het verloop van de tocht.
Inschrijven kan via de agenda van ligfiets.net en naast het agenda item zal ook op Cycle Vision informatie te zien zijn.

Sponsoren wordt mogelijk voor verschillende bedragen per kilometer en eventueel ook begrensd tot een maximum. Deelnemers die zich hebben ingeschreven en waarvan we een mailadres hebben zullen na afloop van de organisatie doorkrijgen hoeveel kilometers Laura heeft gefietst.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net