Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

3e persbericht Cycle Vision verschenen

Veröffentlicht am 22 Juni 2011 11:48, aktualisiert am 22 Juni 2011 11:51 (256 mal angesehen) 0Kommentare

In het uitgebreide persbericht staat het persbericht dat vandaag is verstuurd.

Probeer alle typen ligfiets!
Gratis!
Cycle Vision mobiliteitsevenement
FlevOnice 25 en 26 juni 2011

Komend weekeind is er een kans om veel ligfietsen te proberen en om meer over ligfietsen te weten te komen. Ook is het mogelijk om kennis te maken met steps, roeifietsen, tandems en velomobielen.
Het gratis mobiliteitsevenement Cycle Vision op FlevOnice combineert diverse vormen van mensaangedreven energie in een uitgebreid programma van lezingen, wedstrijden, probeerparcoursen en presentaties. Er is teveel te zien om op te noemen maar we doen een greep.

Beurs
Op de Beurs van CycleVision zijn vrijwel alle belangrijkste producenten van ligfietsen in Europa vertegenwoordigd. Vrijwel ieder type fiets is te proberen, van zeer snelle tot gemakkelijk ontspannen forens- of vakantiefietsen. Nederland is koploper op het gebied van ligfietsfabricage. Uiteraard staan ook dealers op het parcours. Op de beurs zijn niet alleen complete fietsen te bewonderen, maar ook de beste banden, onderdelen en ander moois.

Presentaties
CycleVision is meer dan alleen snelle wedstrijden en een prachtige beurs: We hebben ook weer een boeiend lezingenprogramma weten samen te stellen met bijzondere presentaties. Het meest tot de verbeelding spreekt welicht de onthulling van de recordfiets van de TU Delft, de Velox. Over dit project wordt veel uitleg gegeven. De doelstelling is om met deze fiets het huidige record over de 200 meter sprint te verbreken. Hiervoor moet de fiets meer dan 133 km/uur halen!
Andere presentaties zijn bijvoorbeeld over een onderdelenspecialist uit Amerika, reizen en de speciale fietsrouteplanner.

Wedstrijden
CycleVision is niet compleet zonder een aantrekkelijk wedstrijdprogramma. Naast een gevarieerd aanbod van ligfietswedstrijden zijn er ook wedstrijden in de Kickbike cup van de NAF stepclub. Aan een aantal wedstrijden kun je gratis meedoen, waaronder ook de kinderwedstrijd!
Voor de wedstrijden van de NVHPV ligfietsvereniging, worden meer dan 150 rijders uit heel Europa verwacht in een compleet programma van sprint tot drie-uurs criterium.

Waar? - Flevonice in de Flevopolder, bij Biddinghuizen

Wanneer? Van zaterdag 25 juni tot zondag 26 juni

Openingstijden? Van 10.00 tot 17.00

Prijs? Toegang, parkeren, probeerparcours, lezingen zijn allemaal gratis.

Meer informatie en het volledige programma van Cycle Vision zijn te vinden op www.cyclevision.nl

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Cycle Vision kunt u ook de organisatie mailen. Uw mail zal worden beantwoord door J. Dekker, voorzitter en persvoorlichter van het evenement. cyclevisionorganisatie@ligfiets.net Internet: www.cyclevision.nl

Meer over de stepwedstrijden op Cycle Vision: http://www.autoped.nl/flevonice/
Meer over de Velox recordfiets van TU Delft: http://www.hptdelft.nl/

Meer informatie en highres beelden: https://picasaweb.google.com/116302344196945088198/CycleVisionPersbeelden2011#
en http://www.welmers.net/~bastiaan/nobackup/cyclevision-promo/

Vrij voor gebruik ter promotie van het evenement met naamvermelding.

Wilt u zich afmelden van de mailinglijst? Stuurt u dan een mail naar cyclevisionorganisatie@ligfiets.net met als onderwerp Uitschrijven

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net