Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Ventisit nekrollen

Veröffentlicht am 14 Juli 2011 12:45, aktualisiert am 15 Juli 2011 01:05 (927 mal angesehen) 0Kommentare

Ventisit heeft naast de bekende zitmatjes een ander produkt laten zien op Cycle Vision, daar was namelijk een beursaanbieding voor nekrollen voor velomobielrijders te vinden.

Op Cycle Vision waren enkele tientallen van deze kussentjes als neksteuntje snel verkocht. Tijd dus om er nog even verder naar te kijken. De blog van Kees van Hattem die met zijn velomobielgarage Noord Holland inmiddels een bedrijf heeft gaat ermee verder.

Het produkt neksteun is zeer individueel en afhankelijk van je eigen lengte, de afstelling van je fiets, het dragen van een helm en het type daarvan en uiteraard persoonlijke voorkeur.
De grote tip is natuurlijk : "passen en proberen". Maar dat geldt voor vele ligfietsen of ligfietsprodukten.

Ventisit overweegt dus niet om de nekrollen via de website bestelbaar te maken vanwege de grote individuele voorkeuren van de kopers van het produkt. Maar Kees heeft nu een groot aantal modellen en gaat daaruit een aantal standaard typen selecteren die waarschijnlijk wel in de verkoop zullen komen. Daarbij is het dus zeker handig om even te passen, vandaar dat orientatie in een winkel of ligfietsbedrijf wel even handig is voordat tot aanschaf wordt over gegaan.

De nekrol wordt ook beschreven in dit verhaal van Wim Schermer. Daarin staat nog geen verkoopprijs genoemd, maar de prijzen die nu zijn vastgesteld zijn 17,50 voor de kleine nekrol, en het kleine hoofdkussentje. De grote exemplaren kosten 22,50 Euro.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net