Cycle Vision verhuist

Gepubliceerd op

Het evenement Cycle Vision verhuist naar het Midlandcircuit en het evenement wordt dus niet op FlevOnice gehouden. De datum blijft hetzelfde. Ook de combinatie met de 1 uur tijdrit op vrijdagavond op het RDW terrein.

Reacties

NoStress op wo 23 mei 2012 om 08:41

Graag een pluim aan alle betrokkenen van de organisatie.

Een horror verhaal. Niet alleen voor Flevonice, het faillissement gun ik ze echt niet, maar ook als organisatiecommite van 'onze' CV.
Zoveel onzekerheden en dan om 5 voor 12 voor het blok gesteld worden.
Je zorgvuldig voorbereide evenement afblazen met alle gevolgen van die, of de mega klus en verantwoording aangaan en een alternatief vinden?
Kennelijk is ze dit laatst gelukt met de nodige vraagtekens.

Een groot compliment en dank aan deze vrijwilligers voor de extra inzet.
De stress die dit ongetwijfeld met zich meebrengt moet groot zijn. Respect!

Laten wij van onze kant niet al te kritisch zijn en alles op alles zetten om dit evenement als vanouds een super weekeind van maken.
Te meer een goede motivatie misschien je aan te melden als vrijwilliger.
Zo'n superlocatie als Flevonice had alles in zich, dus vergde slechts relatief weinig vrijwilligers. Nu kunnen ze waarschijnlijk alle handen gebruiken, nu er zoveel extra's gedaan moet worden. Dus meldt je alsnog aan.

Nogmaals dank aan het organisatie comité, wat het ook gaat worden in Lelystad. We zijn alvast dankbaar voor jullie extra inzet.

sanderbosse op wo 23 mei 2012 om 12:07

Wel fijn dat t idd toch nog allemaal op z'n pootjes terecht komt.
Weet iemand toevallig al of er gelegenheid is om te kamperen en op welke baan, er zijn er volgens mij nl meerdere, de verschillende races worden gehouden...

jack op wo 23 mei 2012 om 18:11

@Sander, we hebben superveel ruimte voor campers en caravans. Er is ook ruimte om tentjes op te zetten, maar dat is wat krapper. Het hele evenement vindt plaats op Midland circuit en op vrijdagavond hebben we een wedstrijd op RDW oftwel TCL Test Centrum Lelystad.

kdrops op wo 23 mei 2012 om 21:14

Jack, are You REALLY sure all races on the timetable (except the 1h race on the RDW-track) will take place on the 425m midland circuit?
Sorry if I ask but I just can´t imagine so many riders during the criteriums and th 3h race on the track. How is that gonna work?
Best regards
Karsten

Bentlage op wo 23 mei 2012 om 22:19

Bedankt voor het inzet . Leuk dat het zo spontan nieuw weerd geplant. Respekt aan alle medewerkers. ik verheug mij op de CV en het zal een leuk evenement worden.

@ Carsten: Ik denk dat bij het 3 uurs race ook het infield wordt gebruikt en er zijn twee positieve aspekte: Het is minder wind dan op flevonice en als de baan niet zo lang is, kunnen de fans jou vaker supporten :-)

bedankt

Uli

jack op wo 23 mei 2012 om 22:48

@karsten, if you google for pictures you can see the track is very wide, somit must be possible to get a number of riders there

Gideon op do 24 mei 2012 om 06:01

Hulde voor de organisatie. Jack, voor tentjes "wat krapper", wat moet ik mij daarbij voorstellen? Kunnen er net zoveel tentjes als vorig jaar?

FrancisW op do 24 mei 2012 om 07:36

ik ben wel benieuwd welk parcours er wordt gebruikt; de oval of de wedstrijd kartbaan? de oval is natuurlijk minder "spannend", maar komt de gemiddelde snelheid erg ten goede. de kartbaan heeft namelijk bochten met een radius van pakweg 8 meter daar kun je met een Quest niet met volle snelheid zonder gevaar doorheen. aan de andere kant, in een 3 uursrace rij je bijna 3x zoveel rondjes op de oval dan op de karbaan (425m tegen 1100m), je wordt er bijna duizelig van ;-)
hoe het ook is, ik ben blij dat CV doorgaat! het wordt vast een gezellig weekend.

jack op do 24 mei 2012 om 21:10

@gideon, net zoveel ruimte als vorig jaar toen we een veld hadden zover het oog reikte is dus hier niet aanwezig. Of het lukt om alle tenten te plaatsen weten we nog niet, naast een aantal banen met gras zijn er ook namelijk semi verharde terreinen waarop het de vraag is of we er makkelijk tentenop kwijt kunnen? Morgen neem ik wat haringen mee om te zien of het lukt.

jack op do 24 mei 2012 om 21:14

@francis, de kartbaan is in gebruik bij een kartclub en is niet door ons gehuurd. Het is ook vrij smal en de bochten eindeloos. Wij gebruiken de ovaal en de binnenbanen.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.