Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Vergelijking Challenge en diverse andere fietsen

Veröffentlicht am 05 September 2012 20:08, aktualisiert am 06 September 2012 09:28 (1068 mal angesehen) 0Kommentare

Leuk om eens door te lezen. Een lang verslag op een engelstalige site van een fietser die twee ligfietsen met elkaar vergelijkt, de Challenge Fujin en een Nazca Fuego, Furai en nog veel meer andere fietsen.

De "test" staat op mccraw.co.uk. Leuk uitgewerkt met stukken tekst en foto's ertussen wat het beslist goed leesbaar maakt. Uiteraard is het overwegen van het niet kopen of juist de koop op basis 1 ervaring niet verstandig. We raden iedereen aan zelf te proberen want wat de ene persoon vindt hoeft beslist niet door een algemene regel te zijn en misschien heb je zelf wel een andere mening of voorkeur.

Wel grappig, er staan dus verwijzingen in van de schrijver met de Raptobike lowracer en ook van de Challenge Furai en zomaar een trike (de Ice Vortex).
En dus de genoemde Nazca Fuego en hij doet nog een uitstapje naar een exoot, een fiets die wij weinig zien, de Bachetta Corsa.

Kortom, we herhalen het nog maar even. Ga vooral even zelf proeffietsen, en ondertussen kunnen ervaringen ook prima teruggelezen worden op de ligfiets.net ervaringen bij de fietsen.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden