Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

verslag van de eco trip en Noorwegen reis en uit-t

Veröffentlicht am 16 August 2002 00:00 (61 mal angesehen) 0Kommentare

Sommige liggers worden getrokken door hoge bergen en verre oorden. Hierbij een aantal links naar verhalen op internet van verslagen van deze reizen. Wilt u nog op mini vakantie? Dan is de tip van de ANWB misschien nog wel leuk ze hebben een toeractief gidsje en bieden twee proeven aan, een wandeling en een fietstocht in pdf formaat. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid eens met de tochten van ligfietsverenigingen in andere landen mee te rijden.

Twee mensen reisden naar Noorwegen en maakten een website op http://members.lycos.nl/shstaples/index.html vindt je hun ervaringen en bergen tips.

Verder over de eco trip in Zwitserland op de link http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/22258 vindt je veel informatie.

Het nieuwsbericht van de anwb over toeractief gidsje is te vinden op http://www.anwb.nl/servlet/Satellite?pagename=OpenMarket/ANWB_vakantie/ANWB_fietsen/Fietsen&rubriek=Fietsnieuws&cid=1025503426826

De ligfietsvereniging in Belgie heeft zijn tochten staan op http://www.hpv.be/nederlands/vereniging/agenda.htm die in Duitsland op http://www.hpv.org/event/

Zie ook:

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net