Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Afscheid secretaris, dringend opvolger gezocht

Veröffentlicht am 09 Februar 2014 21:22, aktualisiert am 12 März 2014 21:52 (708 mal angesehen) 1Kommentare

Na 8 jaar flinke inzet neemt onze secretaris Willem Piccer afscheid als secretaris van de NVHPV. Ook Hans Wessels komt na de ALV niet terug in het bestuur. Wie o wie komt ons versterken?

In 2006 trad Willem Piccer toe tot het bestuur van onze vereniging, als secretaris. Vanaf het begin heeft hij zich als stille kracht op de achtergrond een waardevolle kracht binnen het bestuur betoond. Het is dan ook met spijt dat we op 23 maaart, tijdens de jaarvergadering in Woerden, afscheid van hem gaan nemen.

Ook van Hans Wessels, altijd goed voor een frisse, andere blik op de zaken, zullen we als bestuur afscheid nemen tijdens de komende ALV.

Nu kunnen we eigenlijk niet zonder opvolgers voor deze twee functies, secretaris en algemeen bestuurslid. Bij deze doe ik dan ook een dringend beroep op onze leden om het bestuur te komen versterken.

Het bestuur functioneert als een prettig, enthousiast team, waarin de eigen inbreng van iedereen zeer op prijs gesteld wordt. Door die team-geest kan je soepel in de rol van bestuurder groeien. Je kunt meer dan je denkt! Ik zou hier een heel verhaal kunnen houden over wat de taken precies inhouden, maar het mooie is dat, naast een aantal voor de hand liggende zaken als notulen en post bijhouden (voor de secretaris) hier veel eigen invulling mogelijk is. Als deel van het teamwerk natuurlijk.

Neem dus snel contact op om je belangstelling kenbaar te maken. We regelen zo snel mogelijk een nadere kennismaking. Misschien wel al op de bestuursvergadering van 10 maart 2014.

Ik hoor graag via voorzitter@ligfiets.net of per telefoon (zie achterin Ligfiets&).

Vriendelijke groeten,
Kees van Malssen, Voorzitter NVHPV

Redactie

Kommentare (1)

toni

Willem, ook namens mij bedankt voor je werkzaamheden. Je bijdrages heb ik tijdens mijn bestuursperiode (en ook daarna) als erg zinnig en waardevol ervaren.

toni, 13 Feb 2014 09:23

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net