Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Ligfietscentrum Brielle stopt

Veröffentlicht am 27 Juni 2015 12:47, aktualisiert am 27 Juni 2015 13:09 (1870 mal angesehen) 0Kommentare

Per 1 juli 2015 gaat Ligfietscentrum Brielle verhuizen naar Outdoor Brielle te Zwartewaal

Wij ontvingen de volgende mail (iets geredigeerd):

Per 1 juli 2015 gaat Ligfietscentrum Brielle verhuizen naar Outdoor Brielle te Zwartewaal. Alle ligfietsen, tandems en andere verhuurfietsen zijn aan hen overgedaan.
Ab Touw (voorheen: Ligfietscentrum Brielle, red.) gaat vanaf dat moment alleen nog verder met het verhuren van campers. Zo hoop ik wat meer vrije tijd te krijgen. Weken van 80 uur en meer waren in het verleden geen uitzondering.
Langs deze weg wil ik alle klanten die de afgelopen 20 jaar bij ons een ligfiets kwamen huren en kopen hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en klandizie. Het was een gezellige tijd en we kijken dan ook met heel veel plezier terug op die periode. Leon en zijn partner zullen met veel passie de verhuur gaan voortzetten. We wensen hen daar heel veel succes bij en hopen dat we nog vele jaren groepen ligfietsers en tandems zullen zien rijden in onze omgeving.
Het nieuwe adres voor huren van ligfietsen en tandems is:
Kanaaldijk west 2
3238 LM Zwartewaal

Outdoor Brielle (kaartje op de website)
Outdoor Brielle
Mobiel: 06 - 53 199 662
Onderhoud van de fietsen blijft (voorlopig) nog door mij (Ab) gebeuren. Dit uitsluitend op woensdagen na afspraak. Dit geldt alleen voor bestaande klanten die bij ons een ligfiets hebben aangeschaft. Afspraak kun je maken op Camper Brielle Banden en andere onderdelen kunnen we ook naar je opsturen. Nieuwe klanten kunnen wij helaas niet meer aannemen.
Zelf hoop ik nog lang te mogen ligfietsen. Lid van de HPV (Ligfiets&) vanaf het eerste uur en dat hoop ik ook nog een tijdje te mogen blijven.
Vriendelijke groeten,
Ab Touw
Camper Brielle -- Voor het huren van Campers
Tel. 0181 – 415 204
Camper Brielle
Camper Brielle
Hossenbosdijk 6 -- 3237 KD Vierpolders (Brielle) Nederland

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net