Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Wintertraining 2016

Veröffentlicht am 30 Januar 2016 13:00 (177 mal angesehen) 0Kommentare

WeCo nodigt een ieder van harte uit voor de wintertraining van de NVHPV


De wintertraining zal dit jaar plaats vinden op de bekende banen van Alkmaar en Sloten.
Zondag 14 februari zijn jullie welkom in Sportpaleis Alkmaar. Volgens sommigen is dit de snelste wielerbaan van Nederland. Op deze baan zullen we ons richten op de 4 kilometer en het criterium rijden.
Op zondag 13 maart wordt er getraind in het Velodrome in Sloten. Volgens sommigen is dit de gezelligste wielerbaan van Nederland. Op deze baan trainen we de snelle ronde, de keirin en het criterium.
De baan in Apeldoorn is nog steeds niet beschikbaar, vandaar dat er dit jaar net als de voorgaande jaren maar twee wintertrainingen zijn.
De training staat open voor alle leden van de NVHPV en haar zusterverenigingen. Ook mensen die nog nooit een wedstrijd hebben gereden zijn welkom. Tijdwaarneming is aanwezig zodat je na afloop precies weet waar je staat. Uiteraard mag je publiek meenemen om ze te laten genieten van je verrichtingen.
Voor alle trainingen geldt dat je fiets schoon en droog moet zijn. Als je fiets niet schoon en droog is, dan mag deze niet op de baan komen. Daarnaast geldt er op deze banen een helmplicht. Vergeet dus niet je fietshelm.
Nadere inlichtingen bij de WeCo.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden