Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Klimrit WK Mannheim

Veröffentlicht am 09 Januar 2017 12:29 (339 mal angesehen) 0Kommentare

In een recent bericht werden de eerste gegevens van het WK naar buiten gebracht. In het programma zit een bijzonder element. De Hillclimb/heuvelop race. Erg populair in Duitsland maar uiteraard (?) in Nederland niet een veel voorkomende race.

De klimrit in/bij Mannheim belooft een pittige te worden. De vermoedelijke route is door een lezer in RideWithGPS gezet. De rit is op die site dus als route te vinden.

Vanuit het buitenland hebben we inmiddels bevestigd gekregen dat de stijgingspercentages die over de eerste kilometer getoond worden niet helemaal kloppen. Maar zelfs dan, het is hoe dan ook wel zeker een stevige klim! Het verloop is dat die eerste kilometer veel geleidelijker omhoog gaat dan het profiel laat zien, en dat het eerste stuk tot aan de eerste haarspeldbocht ongeveer hetzelfde stijgingspercentage heeft als het stuk erna. Alleen aan het begin van de tweede kilometer (tussen haarspeldbocht 2 en 3) zou een iets hoger percentage zijn.

We laten mogelijk binnenkort nog een publicatie komen van een link waarin een werkelijk gereden rit met gps tracker te zien is.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net