Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Winterfiets Elfstedentocht 2017

Veröffentlicht am 10 Januar 2017 08:00 (643 mal angesehen) 1Kommentare

Begin februari wordt de derde Winterfiets Elfstedentocht verreden

Op zondag 5 februari 2017 wordt de geheel vernieuwde, verbeterde en misschien nóg wel uitdagender fietstocht weer gehouden. Na de start, vanuit de Elfstedenhal, wordt het traditionele schaatsparcours zo dicht mogelijk gevolgd. Daarbij kom je bijvoorbeeld ook over het beroemde, maar lastige, bruggetje bij Bartlehiem.
Is deze uitdaging je toch een beetje té heftig, dan is er de verkorte Zevenstedenvariant van 90 km met de start in Sneek.

Er kan nog steeds inschreven worden voor de Winterfiets Elfstedentocht! Zie ook Facebook.

Voor velomobielen heeft Harry een speciale route gemaakt om de meeste bochten en slecht wegdek te omzeilen. Er kunnen alsnog kleine wijzigingen gemaakt moeten worden als de stempelposten verplaats zijn t.o.v. vorig jaar. Als dat gebeurt, wordt dit door Harry via Facebook bekend gemaakt.

De kopfoto van Marten.

Redactie

Kommentare (1)

pietandringa

Ik heb mij wel opgegeven, maar heb direct na de OBT griep gekregen en ben nog lang niet hersteld. Ik denk dat ik niet weer zo'n aanslag op mijn lichaam wil, tenzij het prachtig weer is. Met de OBT ben ik verschrikkelijk verkleumd geraakt en de hele dag in de koude vochtige mist fietsen is natuurlijk niet bepaald gezond. Het moet wel leuk blijven.

pietandringa, 10 Jan 2017 12:08, geändert am 10 Jan 2017 12:08

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net