Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Eurobike in aantocht

Veröffentlicht am 22 August 2017 12:34, aktualisiert am 22 August 2017 12:35 (585 mal angesehen) 0Kommentare

In een vorig bericht stipten we het al even aan... de beurs Eurobike komt er aan. Flevobike publiceert op facebook een leuk bericht hierover. Zij zijn er terecht trots op dat ze 10 jaar geleden de eurobike Gold award hebben gewonnen met de Greenmachine.

We vonden dit bericht op facebook: "Eurobike 2017
Het is alweer bijna tijd voor de grootste fietsbeurs van de wereld. Eurobike wordt gehouden in Friedrichshafen, Zuid-Duitsland van woensdag 30 augustus tot zaterdag 2 september.

Deze beurs wordt internationaal erkend als de "voornaamste vakbeurs" voor de gehele fietsindustrie. 1400 exposanten van over de hele wereld zullen voor de vakhandel, bezoekers en eindgebruikers in 13 hallen onderdelen, accessoires en uitrusting voor het komende seizoen presenteren.

Op de "Eurobike Festival Day" op 2 september 2017, opent de beurs haar deuren voor alle fietsers en hobby bikers, toegang is 14 euro.

Precies 10 jaar geleden won Flevobike op deze beurs met de GreenMachine een Gold Eurobike Award en daar zijn wij nog steeds trots op. Temeer omdat deze fiets nog steeds door ons wordt geproduceerd en wij ondertussen al heel veel tevreden klanten hebben rondrijden op deze onderhoudsarme ligfiets."

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net