Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Belangrijk nieuws, RSS feed link verandering

Veröffentlicht am 28 November 2018 13:56 (160 mal angesehen) 2Kommentare

Sommige mensen gebruiken de RSS functie van ligfiets.net, nadat de site is overgezet van HTTP naar HTTPS doet de oude koppeling naar de RSS feed het niet meer en je krijgt dan niet meer automatisch al ons nieuws binnen. Kijk even de koppeling na en zet de s achter HTTP.

Redactie

Kommentare (2)

xlnetwork

Ik neem aan dat alle URL's (inclusief die van RSS) van HTTP naar HTTPS gewoon doorgestuurd worden? Anders moeten bestaande bezoekers ook HTTPS in hun adresbalk typen om de site bezoeken, dat doet niemand. Iedereen typt gewoon 'ligfiets.net' in en verwacht dat het werkt. Ik snap dit bericht niet. Dit is niet iets waar een bezoeker zich druk over moet maken. Het hoort gewoon te werken. Maar misschien mis ik iets. Ben benieuwd naar de technische uitleg waarom deze oplossing vereist is.

PS. Ik zal het in de gaten houden, maar mijns inziens horen beide URL's gewoon te werken en zal HTTP naar HTTPS doorgestuurd worden. Een goede RSS-client zal hier ook gehoor aangeven.

xlnetwork, 29 Nov 2018 12:02

jack

Hoi Wilfred, we kregen van een aantal bezoekers de melding dat ze de automatische notificaties van berichten misten. Dat waren alle gebruikers van rss. Als de gebruikers op aanraden van ons de instelling aanpasten werkte hun feeds weer.

jack, 29 Nov 2018 19:00

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden