Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Quattrovelo / Quattrovelo +

Veröffentlicht am 30 Januar 2019 22:21, aktualisiert am 30 Januar 2019 22:36 (872 mal angesehen) 2Kommentare

Velomobiel.nl heeft een beetje stilletjes een nieuwe versie van de Quattrovelo aan hun productgamma toegevoegd. De quattrovelo en de quattrovelo plus zijn van de onderzijde precies hetzelfde. De bovenkant van de fiets is anders waardoor ook mensen die langer zijn dan twee meter in de fiets passen. Dat is afhankelijk van de lengte van je benen. Het productoverzicht op ligfiets.net laat nu ook de + zien.

quattrovelo + plus

Quattrovelo plus

Eind vorig jaar verscheen al een leuk blogbericht met een beschouwing van de nieuwe fiets. Het stuk vertelt een leuk verhaal en binnenkort kunnen we misschien zelfs de Quada voorstellen ....

De site van velomobiel.nl geeft de maten die bij de fiets zijn vergroot en schrijft : "QV+ biedt 2,5 cm meer ruimte voor de knieën en 1,5 cm voor de tenen."

quattrovelo plus +

Quattrovelo plus

Redactie

Kommentare (2)

theovdbroek

Ik heb de eerste afgeleverde QV (QV 51 aug 2017), erg fijne fiets met veel ruimte en een fijne canopy. Rijdt in de winter wat zwaarder dan een Quest, 's zomers gaat het wel lekker. Inmiddels zijn alle kinderziektes er wel uit en ben ik erg tevreden. Rij maandelijks gemiddeld 700km woon-werk. Tijdje geleden een Bafang ingebouwd zodat de snelheid in de winter ook zeer respectabel is :-)

theovdbroek, 31 Jan 2019 17:25

avatar

Ik dacht dat de + ook al een keer in het vrijdagbericht is langsgekomen?

Het gaat hier overigens niet alleen om "mensen langer dan 2m". Velomobiel.nl zelf geeft het aan als "Geschikt voor rijders boven 185 cm"; dat zijn al veel meer mensen. Het zal ook afhankelijk zijn van je beenlengte tov je lichaamslengte. Lang torso met korte benen is natuurlijk makkelijker in de lage versie in te passen als kort lijf en lange benen.

Naar wat ik lees zijn de eerste QV+ rijders nog geeneens 1,9m

CV, 03 Feb 2019 13:25

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Mehr Information
Mitglied werden und beenden