Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Battle Mountain 2019: Geen snelle ochtend

Veröffentlicht am 13 September 2019 20:44, aktualisiert am 13 September 2019 20:46 (332 mal angesehen) 0Kommentare

De jolige sfeer die nog al eens bij de vangteams kan heersen is weg in de ochtend. Zowel de Nederlandse als de Italianen zijn stil, nog aangedaan van gisteravond. Tegelijk staan ze ook op scherp, want ze zijn gebrand om de records van de Fransen af te pakken.

Helaas wordt het geen goede ochtend. Het is koud en de wind speelt parten. Rosa Bas gaat wel van start en ze beginnen met de opbouw. Zodra ze zien dat de wind sowieso niet legal is, wordt het protocol afgebroken. Ze rijdt rustig door de tijdmeting. Wel heeft het team het een en ander kunnen proberen, zinloos is de run zeker niet geweest.

Applaus als Yasmin Tredell gefinisht is.

Applaus als Yasmin Tredell gefinisht is.

Andrea Gallo heeft ook last van de wind, zijn Taurus is zelfs even wat instabiel. En bij Vittoria Spada gaat het niet veel beter. Een van de weinigen die wel met legal wind rijdt is Jennifer Breet. Helaas lukt het haar niet om haar persoonlijk record te verbreken en ze enigszins teleurgesteld. Ze rijden weliswaar niet met legal wind, toch is het team van Toronto tevreden. Zij halen 108 km/u met hun tandem en zijn goed op weg om het record te breken. De kap van de Titan is nog niets eens glad gemaakt.

Gejuich is er bij het Engelse Liverpool. Na alle problemen komt Ken Buckley zonder kleerscheuren aan bij het vangteam. Even later gevolgd door Yasmin Tredell. Zij rijdt bovendien hard genoeg voor een wereldrecord, helaas is de wind te sterk. Het belooft wat voor vanavond. Snel is ook Todd Reichert in de DF, die in snelheid de Milan SL voorbij gaat. Erg blij is iedereen voor zelfbouwer Adam Hari. Hij verbetert zijn tijd sterk en mag nu op de volledige afstand rijden. De doorzetter wint, in elk geval zijn eigen wedstrijd.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net