Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Nazca webshop overgenomen door Ligfietsshop Tempelman

Veröffentlicht am 18 September 2021 14:56 (517 mal angesehen) 0Kommentare

De voorraad van Nazca en de webshop zijn sinds kort overgenomen door Ligfietsshop Tempelman. De voorraden die er zijn worden verkocht en mogelijk aangevuld. Ligfietsshop Tempelman zet hiermee een stap om meer online verkoop te kunnen doen.

De eigenaar van ligfietsshop legt uit:"De webshop van Nazca zit technisch erg goed in elkaar en de onderdelen die erin zitten vormen een uitstekend begin om een goede online winkel te hebben. Verder gaan we naast specifieke Nazca onderdelen van meerdere merken onderdelen toevoegen. Met deze aankoop wil de Ligfietsshop "de" leverancier worden van ligfietsonderdelen voor alle Europese merken worden.

Voor alle duidelijkheid, we hebben we nog een aantal frames te koop van Nazca op de shop maar wij hebben niet het merk Nazca of de productie van de fietsen overgenomen. De Nazca fans die nog een nieuwe fiets zouden willen bestellen hebben nu nog een kans, de frames kunnen namelijk ook als complete fiets worden geleverd! "

De site https://www.ligfiets.shop/ is beschikbaar in Nederlands en Engels en biedt een keur aan fietsonderdelen te koop.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net