Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Eustaff 2003

Veröffentlicht am 18 März 2003 00:00 (50 mal angesehen) 0Kommentare

Volgens het bericht op de Zwitserse hpv site http://petrix.dreifels.ch/fb/news.asp wordt ook in 2003 aan een nieuwe versie van de Europese Estafette gewerkt.

Uit betrouwbare bron heeft de redactie vernomen dat tijdens Cycle Vision wellicht een informatie/reunie bijeenkomst van Eustaff rijders wordt gehouden.
Deze rit wordt sterk gepromoot door de Duitse hpv vereniging die aan de deelnemers ook elk jaar een leuke herinnering stuurt. De mensen met de shirts (2001) en petjes (2002) zijn daar uiteraard zeer trots op.
Onlangs verscheen op internet de oproep voor het nieuwe jaar.

EUSTAFF in NL

Ook in 2003 zal een Europese ligfietsestafette verreden worden, ook dit maal in het kader van de "Europese mobiliteitsweeK" en de autovrije dag. Eindpunt is opnieuw Marseille, beginpunt is dit maal niet Kopenhagen maar Oslo! Hiermee komt de totale afstand op circa 3200km, bijna 600 kilometer langer dan vorig jaar.

Uiteraard is het de bedoeling dat de EUSTAFF ook weer door Nederland komt. Er is nog even tijd om de exacte route te bepalen en te trainen, want pas over een half jaar is het festijn onderweg.

Meer informatie over het traject in Nederland is te vinden op de geheel geactualiseerde site. Vanuit daar kun je ook meepraten op de mailinglist om de optimale route te bepalen en medeteamgenoten te leren kennen en afspraken te maken.

Datum: (19-9-2003)

url: http://www.ligfiets.net/agenda/evenement.php3?id1=865

Verder verscheen op de mailinglijst een bericht met informatie over een bijeenkomst op Spezialradmesse, informatie over deelname en adressen mailinglijst enzovoort. http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/27410

Eerdere berichten over Eustaff 2002:
eustaff komt weer naar nederland http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=453
razendsnelle liggers gezocht http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=464
en verslag op internet en cd http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=535

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net