Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

test onderkleding

Veröffentlicht am 21 Oktober 2003 00:00 (110 mal angesehen) 0Kommentare

In de nieuwste Op Pad werd een grote vergelijking gedaan tussen verschillende merken onderkleding. De website van Op Pad geeft een samenvatting zonder beelden, http://www.oppad.nl/u_op_uitr_home.htm?u_op_uitr_info_ondergoed.htm

Natuurlijk is de eerste laag misschien wel de meest belangrijke. De kleding van Odlo en Craft komen er zeer goed uit. Ook is er winddichte onderkleding. Aangezien er nogal wat verschillende fietsen zijn en zeker nog meer verschillende mensen zullen er in de keuzen ook een grote diversiteit bestaan.
Uitgangspunt is dat er geen storende naden in moeten zitten. Een soort boxermodel is voor de ligfiets vaak interessant omdat je dan niet zelf op de naad van je broek zit. Verder houd uw redacteur van zachte stoffen die prettig aanvoelen. Dit laatste was met de winddichte kleding niet zo het geval beschrijft Op Pad.

De redactie prijst trouwens het initiatief deze voor iedereen belangrijke informatie op internet te zetten. Er zullen zeker veel buitensporters buiten de doelgroep van Op Pad (wandelaars, kano-vaarders) mee geholpen zijn.

Meer informatie over meer lagensysteem is te vinden in http://www.ligfiets.net/kleding/ die in de toekomst aangevuld gaat worden met de testresultaten van Op Pad.

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net