Nederlands English Français Deutsch
Werkzeuge

Cycle Vision voorbereidingen in volle gang

Veröffentlicht am 09 März 2004 00:00 (40 mal angesehen) 0Kommentare

De voorbereidingen voor het WK ligfietsen en Cycle Vision 2004 zijn in volle gang. Er zijn al een aantal nieuwe ontwikkelingen die we kunnen presenteren.

De nieuwe dingen zijn wijzigingen in de oude opzet. Over de omvorming van de regels wordt nog gesproken. Hierover volgt nog nadere informatie.

Wel wordt er gekeken naar een samenwerking voor Werelds eerste Tallbike Conferentie. Tallbikes zijn natuurlijk wel iets anders dan de gemiddelde lage racer, op de website http://www.tallbike.net/ vindt je veel afbeeldingen.
Een presentatie van de plannen is te zien op http://www.tallbike.net/weblog.php?id=C0_7_1

De tallbikes staan internationaal in de belangstelling op de site van http://www.ihpva.org/

Verder zullen we samen met de fietsersbond een kinderparcours organiseren. De kinderen mogen op alle fietsen uitgebreid rijden en kunnen een eigen fiets tot kampioen kiezen. De resultaten worden gebruikt voor een
uitgebreide test van kinderfietsen die gepubliceerd wordt in de vogelvrije
fietser van september.

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten in de rest van het weekeind. De succesvolle kinderrace zal weer worden gehouden, en ook is er ruimte om even op adem te komen in de kinderhoek.

Voor de wedstrijdrijders is het programma ten opzichte van vorig jaar niet ingrijpend gewijzigd. De quarter mile drag is een spectakel en ook de drie uur race is gewaardeerd. De drie uur race gaat spannend worden, om de competitie op dit onderdeel wat te versterken heeft de organisatie een grote geldprijs gezet op degenen die de 200 kilometer overschrijden!

We gaan ook waarschijnlijk de Flyke zien, de driewielige ligfiets die met een propeller is uitgerust. Hiermee kan de fiets vliegen. Bij ongeschikt vliegweer wordt door de gebruikers van dit voertuig de fiets gebruikt. Er is toestemming om te vliegen boven het terrein dus wij zijn benieuwd. www.paramotorclub.nl voor meer informatie.

Meer informatie volgt, de website is helaas nog onder constructie. Wel is het zo dat de vrijwilligers zich al kunnen aanmelden, http://www.ligfiets.net/cyclevision/vrijwaanm.php3
Zie ook:

Redactie

Kommentare (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhalte der Webseite

E: redactie@ligfiets.net

Technik der Webseite

E: webmaster@ligfiets.net